SMILING SÖKER EN ACCOUNT MANAGER/Jr KAM 

Vi söker dig som vill vara med och skapa nya affärer i en snabb och fantastisk tillväxtresa både i och utanför Sverige. Du är en ambitiös och prestigelös lagspelare som gillar att utveckla och driva affärer framåt. Du förstår och uppskattar att vara del av ett ungt och ägardrivet tillväxtbolag där du blir en viktig pusselbit i hur bolagets resa utvecklas. På Smiling får du möjlighet att arbeta självständigt, du är därför självgående och van att prioritera bland veckans uppgifter.

Du gillar att arbeta med människor, driva relationer framåt och utveckla dessa till framstående affärer. Du kommer att arbeta tight ihop med vår försäljningsansvarig samt VD, vilka båda är grundare av bolaget.

Din ambition ska vara att utvecklas inom sälj där du dels Förvaltar befintliga kunder, och dels bygger upp din egen kundstock i Sverige. Du ansvarar för din vardag och god utvecklingspotential erbjuds till rätt person.

Då vi är ett litet och tight gäng kommer vi sätta väldigt stor vikt vid dig som person. Det är av största vikt att vi alla ska kunna trivas ihop och tillsammans driva bolaget framåt samtidigt som vi har kul på vägen. Tjänsten är heltid och vi tillämpar flextid. Kontoret ligger i fin miljö centralt i Stockholm

SPECIFIKATIONER

  • Relevant arbetslivserfarenhet och påvisade goda resultat inom försäljning

  • Vara drivande i att utveckla företagets erbjudande för ökad omsättning och ökad lönsamhet

  • Meriterande om du jobbat med livsmedel

OM SMILING

Smiling är ett hållbart varumärke inom snacks och mellanmål som säljs nationellt och internationellt i service-, dagligvaruhandeln och food service. Vi jobbar enligt devisen att det är handel, inte bistånd, som skapar utveckling i utvecklingsländer. Genom att köpa och förädla råvarorna lokalt i odlingsländerna skapas arbetstillfällen där det behövs som mest och värdekedjan från odlare till konsument förkortas markant. Företaget grundades för sju år sedan och idag är vi ett av livsmedelssveriges mest hållbara bolag med hjärtat på rätt ställe. På kontoret i centrala Stockholm är vi idag fem personer.

VI SER FRAM EMOT DIN ANSÖKAN!

Sista ansökningsdag är den 30:e November 2019. OBS! Vi intervjuar löpande och platsen kan

bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Maila CV, personligt brev och löneanspråk till

joakim@smilinggroup.com

HAR DU FRÅGOR?

Maila Joakim: joakim@smilinggroup.com eller ring på 070 36 95 298

MEET 

THE

TEAM

The Smiling Group AB
Storgatan 33 B

114 55 Stockholm
info@smilinggroup.com