Vi är nominerade i Årets bästa produkt

Nu är röstningen igång kring Årets bästa produkt och våra produkter är nominerade i hela 5 olika kategorier vilket vi såklart är otroligt stolta och glada över! För tredje året i rad är vi med och tävlar i fina kategorier där ni konsumenter röstar fram vinnaren i respektive kategori.


Älskar du våra produkter lika mycket som vi gör? In och rösta på dina favoriter nu!

(nedan kan ni läsa om vilka av våra produkter som är nominerade i respektive kategori, med en länk direkt till röstningen) Du som är med och deltar i röstningen är dessutom med och tävlar om fina priser hos https://aretsbastaprodukt.se/


Årets energi bar - Peanut passion

Ett naturligt och ekologiskt mellanmål i form av en råbar. Växtbaserad, 100 % naturliga råvaror, fri från gluten och raffinerat socker. Dessutom tillverkad i Skogås söder om Stockholm.  Med smak av jordnötter och kakao, som ett nyttigt alternativ till Snickers! Vill du unna dig något gott men samtidigt naturligt och ekologiskt så har du här en fin kandidat att sätta tänderna i. 

Rösta på årets bästa energibar här


Årets bästa frukt / fruktbar - Mango Fruktstång

Det saftigaste fruktköttet, närmst mangokärnan används till vår mangostång. Det torkad, pressas och rullas till denna sötsega godbit! 100% mango och Fairtrade-märkt.  Mangostången tillverkas av våra skickliga samarbetspartners på fabriken i Ghana. Stången passar lika bra för fredagsmys, mellisstund eller som helggodis och är försvinnande god.

Den är i första hand tänkt som ett schysst snacks till dina barn, men vi lovar att du kommer vilja provsmaka! 

Rösta på årets bästa frukt / fruktbar här


Årets bästa hälsosamma mellanmål - Mango Fusion

Vår fantastiska torkade mango, doppad i lime och passionsfrukt som ger den sötsyrliga smaksensationen Mango fusion. En riktigt härlig innovation från vår fina fabrik i Ghana.  Frukten är ekologisk och förädlad under schyssta villkor i odlingslandet vilket skapar hållbar utveckling lokalt. 

Passar lika bra under Förishämtningens Hell-hour som till fredagsmyset.

Ps. Vår torkade frukt är förädlad och packad i en nötfri fabrik!

Rösta på årets bästa hälsosamma mellanmål här


Årets bästa mellanmål - Cashew Choklad Cashewnötter doppade i riktigt fin, 69-procentig choklad. Du förstår ju själv vilken dunderhit denna produkt är. Chokladen är dessutom vegansk och innehåller bara naturliga, ekologiska råvaror.

Denna mustiga energiboost räddar dig på väg hem från jobbet eller skolan alla dagar i veckan men passar även utmärkt tillsammans med både en god kopp kaffe eller ett glas vin på lördagskvällen.

Rösta på årets bästa mellanmål här


Årets bästa vegetariska - Torkad Mango

Smilings mango kommer från Burkina Faso och från Ghana. Vid skördetid ligger mangodoften som ett sött täcke över hela byn. Mangon plockas solmogen direkt från träden av bönderna för att sedan transporteras till fabriken. Här tvättas, skalas och torkas den. Enkelt, naturligt och fantastiskt gott! (Sa vi att mango är Fairtrademärkt och ekologisk?)

Byt ut lördagsgodiset mot torkad mango, minst lika gott, mycket nyttigare!

Rösta på årets bästa vegetariska här


Röstningen pågår fram till 19:e november 11:59.

716 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

HELLO UK!