Biscotti med mango och cashew

En enkel variant av biscotti som blir härligt fruktiga med nötter och mango i.

Ingredienser:

1/2 dl naturella cashewnötter

1/2 dl torkad mango

100 gram rumsvarmt smör

1 dl socker

2 ägg

4 dl vetemjöl

1 tsk bakpulver


Gör såhär:

Sätt ugnen på 200 grader. Grovhacka cashewnötterna och den torkade mangon. Skär smöret i små bitar och vispa poröst tillsammans med sockret. Rör ner äggen, ett i taget. Tillsätt resten av ingredienserna och arbeta snabbt ihop en deg.


Klicka ut degen i tre längder på en bakplåtspappersklädd plåt och grädda mitt i ugnen i 10 minuter på 200 grader.


Ta ut plåten och skär längderna direkt i ca 3 cm breda bitar. Lägg dem med ena snittytan uppåt och sätt in plåten i ugnen igen. Rosta dem på 200 grader i ca 4 minuter, ta ut plåten och vänd på bitarna så andra snittytan kommer uppåt. Rosta även den sidan i ca 4 minuter. Klart!

0 visningar

The Smiling Group AB
Storgatan 33 B

114 55 Stockholm
info@smilinggroup.com