Biscotti med mango och cashew

En enkel variant av biscotti som blir härligt fruktiga med nötter och mango i.

Ingredienser:

1/2 dl naturella cashewnötter

1/2 dl torkad mango

100 gram rumsvarmt smör

1 dl socker

2 ägg

4 dl vetemjöl

1 tsk bakpulver


Gör såhär:

Sätt ugnen på 200 grader. Grovhacka cashewnötterna och den torkade mangon. Skär smöret i små bitar och vispa poröst tillsammans med sockret. Rör ner äggen, ett i taget. Tillsätt resten av ingredienserna och arbeta snabbt ihop en deg.


Klicka ut degen i tre längder på en bakplåtspappersklädd plåt och grädda mitt i ugnen i 10 minuter på 200 grader.


Ta ut plåten och skär längderna direkt i ca 3 cm breda bitar. Lägg dem med ena snittytan uppåt och sätt in plåten i ugnen igen. Rosta dem på 200 grader i ca 4 minuter, ta ut plåten och vänd på bitarna så andra snittytan kommer uppåt. Rosta även den sidan i ca 4 minuter. Klart!

30 visningar

Vill du bli återförsäljare, har du frågor om våra produkter eller vill du helt enkelt bara säga hej? Skicka iväg ett mail till oss så svarar vi så snart vi bara kan!

The Smiling Group AB
Storgatan 33 B

114 55 Stockholm
info@smilinggroup.com