Bunkra Schysst!

I dessa dagar när vi alla befinner oss i en svårnavigerad situation och får ha ett dag-för-dag-perspektiv på tillvaron kommer här ett par tankar från Smilinggänget.


Säkerhet och hälsa kommer före allt annat


  • Har du äldre personer i din närhet så erbjud dig att handla åt dem eller hjälp dem att handla på nätet så de slipper onödig exponering.

  • Välj påsförpackat snacks snarare än lösviktshyllorna just nu.

  • Känner du dig krasslig så handla dina varor på nätet. Samtliga stora kedjor och många mindre butiker erbjuder hemleverans eller uthämtning av färdigpackade matkassar.

  • Bunkra schysst! Länsa inte hyllorna i onödan utan tänk på dina medmänniskor.


Mellissuget, energi-efter-träning-behovet, muta-trötta-barn-funktionen, fredagsmyset, eftermiddagsfikan och alla andra situationer där vi behöver schysst energi infaller även i dessa tider. Kom ihåg att ta ett varv runt nötter/torkad frukthyllan när du storhandlar eller klicka hem Smilingprodukter när du fyller din kasse på webben. Vi finns hos samtliga onlinebutiker eller där du beställer din matkasse för upphämtning. Bunkra schysst!


För Smilings del så befinner vi oss givetvis delvis i limbo tillsammans med många av våra partners som är otroligt hårt drabbade av denna storm.

Vi känner med våra kunder som är hotellkedjor, restauranger, caféer, tågen och givetvis nytillskottet SAS som fick en flygande start men som nu pausas temporärt. Samtidigt handlar och bunkrar svenska folket som aldrig förr, och våra partners på dagligvarusidan hinner knappt leverera varor.


Vi hoppas att det vi inte saluför på ena sidan vinner vi på den andra så att Smiling, som det lilla företag vi är, står stadigt även efter att vi tillsammans ridit ut stormen. För givetvis kommer den att avta och till slut lägga sig helt.

Till dess – tänkt gärna ett steg extra i alla led. Stöd din lokala handlare, restaurang eller café. Och ha gärna Smiling med på din digitala eller manuella handlingslista idag så att vi kan stå kvar även i framtiden.


Ta hand om er


Linnea & Smilinggänget

111 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

HELLO UK!