Fruktstången - en modern klassiker


Borde vi inte kunna göra torkad frukt i format som svenska godisklassiker?! Godissnöre, godisbilar, PINGVINSSTÅNG. Där satt den!


Klart som sjutton vi ska försöka få fram världens godaste mango i pinvinsstångsformat. Hur gott och enkelt att ta med sig låter inte det? Dessutom i ett perfekt format för att få sitt barn att våga testa torkad frukt istället för godiset.


Så gick tankarna för ungefär ett år sedan, och IDAG lanserar vi vår Fruktstång av 100 % Mango, en klassiker i modern tappning!


Föräldrar: JAG LOVAR att barnen inte kommer bli besvikna. Jag har hittills testat produkten på ett 30-tal barn. ALLA har gillat den.Vi har lanserat ett antal produkter under Smilingresan och denna, vågar jag påstå, är den som fått flest hurrrarop bland våra kritiska yngre konsumenter.


Efter över ett års arbete har vi nu hittat formatet, konsistensen och den perfekta smaken som jag hoppas revolutionerar sista plocket i kassakön. Nu får du 100% ren mango. Inte godis och heller inte utspädningsingredienser som dadlar, äpplen och banan. Givetvis inga tillsatser eller konserveringsmedel heller. Det är bara vad det är, 100% av världsklassmango.
Och du, det är som med alla vår andra torkade frukt-produkter; Den innehåller inga spår av nötter. Så värdens bästa present att ta med sig på barnkalaset, att bjuda skolkompisen eller packa som massäck utan att vara orolig att andra barn inte tål.


Risken är dessutom att du inte ens kommer vilja ge den till ditt barn i första läget, den är nämligen försvinnande god, även för oss som passerat tonåren. Tänk dej själv, den mjukaste finaste mangon, torkad till perfektion och rullad till en stång i lysande storlek. Så jag rekommenderar starkt att du i förebyggande syfte passar på att köpa fler än en!


Mangostången finns att köpa för ca 15 Kr på Ica, CityGross, och nätbutiker såsom Apotea, Meds mfl.


Mycket nöje!


Oscar och Smilinggänget


Ps. nyfiken som jag är vill jag givetvis veta vad just DU tycker! Tagga oss gärna i sociala medier när du testat vår fruktstång och berätta vad du tycker! @smilingsverige


376 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla