Har du världens bästa medarbetare?


(och varit dålig att berätta det för dem?)

I rådande situation kanske du inte sett dem IRL på ett par månader nu? Vi hjälper dig att visa uppskattning!

Thank god för flitiga medarbetare som jobbar hemma och hugger i där det behövs för att vi tillsammans ska ta oss igenom den kris som Covid-19 utsätter samhället för just nu.


Vi kan inte göra allt, men alla kan göra något. Vill du treata dina medarbetare och uppmuntra dem att utföra stordåd även framledes? Vad sägs om att göra ett utskick till samtliga hemmajobbare i din arbetsgrupp eller hela företagets personalstyrka? Vi löser det!På Smiling har vi det perfekta jobbahemmafikat. Våra svensktillverkade Råbars passar lika bra till förmiddaskoppen kaffe som inför eftermiddagens hemmaträningspass.


De finns i tre riktigt härliga smaker:

- Cocount Crush (kokos/mango)

- Peanut Passion (jordnöt/kakao)

- Lovely Licorice (fruktig lakrits).


Barsen är ekologiska, växtbaserade, innehåller 100% riktig råvara och är fria från gluten och raffinerat socker. De är dessutom vansinnigt goda!Låt oss packa två bars och en hälsning från dig och företaget, lägga på lådan och glädja dina medarbetare!


För 35 kr per utskick så löser vi det. Du förser oss med namnlistor och adresser. Vi packar snyggt, gör en peppig lapp, frankerar och skickar iväg. Du betalar det hela via faktura.

Vill du veta mer eller bara låta oss köra igång ett utskick?

Maila eller ring Jenny: jenny@smilinggroup.com 0701-43 63 99322 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

HELLO UK!