Krämig grönkålssallad med cashewnötter & torkad mango
Uppdaterad: 8 dec 2020

Ingredienser
100 g naturella cashew från Smiling
1 dl majonnäs
1,5 msk dijonsenap
1,5 msk äppelcidervinäger
0,5 msk japansk soja
1 vitlöksklyfta
2 dl finriven parmesanost
200 g grönkål
1 påse torkad mango från Smiling
Flingsalt
Gör så här
Rosta nötterna i stekpanna tills att de blir gyllene. Ta fram en salladskål.
Rör ihop majonnäs, dijonsenap, vinäger, soja, pressad vitlök och parmesan.
Gör iordning grönkålen som du vill ha den, i mindre bitar eller i hela blad.
Massera in dressingen i grönkålen så att allt blandas väl. Lägg salladen i en salladsskål och avsluta med att toppa med rostade cashewnötter, salt och torkad mango.
Smaklig måltid!

43 visningar0 kommentarer