Linneas saftiga nöt- & filmjölksbröd






Du behöver:

5 dl Vetemjöl

2 dl Fiberhavregryn

1 dl Krossade linfrön

1 dl Cashewnötter

1 dl Smiling Torkad Mango

2 tsk Bikarbonat

1 tsk Salt

4 dl Filmjölk

0,5 dl Flytande honung

0,5 dl Lingonsylt






Börja med att sätta ugnen på 200 grader.

Blanda ihop alla torra ingredienser, rör sedan i filmjölk, lingonsylt och honung.

Häll i smeten i en smord avlång bakform (som rymmer ca 1,5 liter)

Grädda i nedre delen av ugnen i ca 1 timme.


Stjälp sedan upp brödet och låt de svalna under en bakduk.

Brödet håller sig gott och saftigt i flera dagar!


Hoppas det smakar!





36 visningar

Vill du bli återförsäljare, har du frågor om våra produkter eller vill du helt enkelt bara säga hej? Skicka iväg ett mail till oss så svarar vi så snart vi bara kan!

The Smiling Group AB
Storgatan 33 B

114 55 Stockholm
info@smilinggroup.com