Maggie’s veganska Raw Bounty med apelsin och ingefära





7-8 st

Ingredienser:

8 dadlar, urkärnade

2 msk havregrädde

Rivet skal från 1/2 apelsin

1 cm ingefära, riven

1,5 dl kokosflingor

1/2 krm salt

100 g vegansk ljus eller mörk blockchoklad

1 tsk rivet apelsinskal

Smiling kokoschips som topping


Gör såhär:

Mixa dadlarna med en stavmixer

Blanda därefter ned grädde, apelsinskal, ingefära, kokosflingor och salt.

Blanda ihop till en deg och rulla sedan till små bollar.

Smält chokladen och doppa bountyn i chokladen och lägg på ett fat. Avsluta med att strö över apelsinskal och Smilings kokoschips. 

Låt sedan allt stelna en stund i kylen.




Hoppas det smakar!

0 visningar

The Smiling Group AB
Storgatan 33 B

114 55 Stockholm
info@smilinggroup.com