Mango Fusion – torkad mango dränkt i Passion- och limejuice – ohejdat god!

Jag älskar människor som tänker annorlunda än vi andra. Som inte upprepar eller förfinar en gammal sanning för maximering. Vår senaste produkt är ett sådant exempel. Den kom till direkt från en persons magkänsla på fabriken i Ghana; varför kan vi inte dränka mangon i lime och passionsfrukt för att se hur det påverkar smaken?

Enkel innovation i grunden men samtidigt väldigt långt ifrån nötter med karamell eller sour cream-smak, fulla av e-ämnen som normalt är det som ”uppfinns”. Detta är äkta innovation! Det vill säga innovation utan uträknande av oändliga marknadspotentialsprognoser, konsumentundersökningar, entry-strategies och andra, ofta, hämmande aktiviteter. Detta är innovation grundat på ren magkänsla från James (fabrikschefen i Ghana) som ville ha något så enkelt som mangos med en twistad smak.Resultatet är det ”hatten av” för, WOW vilken produkt! Den söta mangon får sig en syrlig kyss av lime och passionsfrukt. Vi har valt att inte sila bort kärnorna från passionsfrukten vilket förhöjer smakupplevelsen än mer. Hemligheten är att det är helt rena produkter och att produkten packas direkt ner i konsumentförpackningen efter att den badat i fruktjuice och därefter torkats.


Genom att produkten packas nere på plats i Ghana och skickas per omgående till Helsingborgs hamn så känner man verkligen äktheten och råvarans enorma kvalitet!

Jag är ofta stolt när vi lanserar nytt, den här gången är jag megastolt och glad att vi har en sådan person som James i vårt team. Hans innovativa tankar kan helt och hållet kan förändra många svenskars val för att stilla söt/godis-suget. Jag vill rentav påstå att han håller på att förändra det gamla uttrycket ”frukt är godis” till ”frukt är godare än godis”.


Jag blir verkligen inte förvånad om den här produkten är den som sålt absolut bäst av alla Smilingprodukter när vi summerar 2020. Ett måste att pröva!

Smilinghälsningar från Oscar


254 visningar0 kommentarer