Rostad spetskål med cashewnötter

Påsken är här, vilket innebär att påskmiddagen är runt hörnet och kanske i dessa annorlunda tider är det dags att välkomna en nyhet till påskmiddagen? Rostad spetskål är vår nya favorit som kommer att finnas med på årets påskbord.


Det är enkelt, snabbt och supergott !

Du behöver:

1 st Spetskål, helst ekologisk

4 msk olivolja

2 krm Flingsalt

1 krm grovmalen svartpeppar

100 g Smiling cashewnötter havssalt


Gör såhär:

Börja med att sätta ugnen på 225 grader.

Skölj av kålen och skär den i fyra klyftor.

Ringla över olivolja och krydda med salt och peppar.

Rosta spetskålen i mitten av ugnen i 20 min.

Under tiden som spetskålen är i ugnen så torrostar du cashewnötterna i en stekpanna.

Ta ut spetskålen och garnera med cashewnötterna. Servera gärna tillsammans med vårt recept på schysst pesto med basilika - en riktig hit!













0 visningar

The Smiling Group AB
Storgatan 33 B

114 55 Stockholm
info@smilinggroup.com