SAS väljer schyssta snacks från Smiling

I februari lanserar The Smiling Group schyssta nötter på Scandinavian Airlines. Nötterna kommer tillhöra SAS snackssortiment och är en del i SAS satsning på skandinaviska entreprenörsdriva företag med hållbarhetsfokus.


Som ett ungt och entreprenöriellt livsmedelsföretag är Smiling otroligt stolta över att SAS väljer att ta in produkterna i sitt sortiment. ’SAS har varit en av våra drömpartners sedan vi startade Smiling för sju år sedan och nu äntligen drar vi igång ett samarbete för att erbjuda alla resenärer schyssta nötter’ säger Joakim Söderling, försäljningschef och medgrundare av The Smiling Group.


Smiling startade 2012 med en idé om att det är handel snarare än bistånd som skapar utveckling i u-länder. Sedan de första cashewnötterna lanserades 2013 har företagets sortiment utökats till flertalet olika nötter, torkad frukt, råbars och juicer. Man arbetar nu med bönder och fabriker över hela världen där fokus ligger på att skapa så mycket värde som möjligt i odlingslandet genom att behålla råvaruförädlingen lokalt för att generera arbetstillfällen, givetvis under schyssta förhållanden och rätt betalt. Produkterna består av naturliga och ekologiska råvaror utan onödiga tillsatser – gott som gör gott helt enkelt. Tillsammans med SAS kommer Smiling kunna expandera ytterligare och därmed skapa ännu fler arbetstillfällen där det behövs som mest.


Nyligen lanserade SAS ett nytt flygplan, Airbus A350, det mest moderna och bränsleeffektiva planet på marknaden. Samarbetet med Smiling och en handfull andra skandinaviska livsmedelsföretag med fokus på hållbarhet går hand i hand med utvecklingen för att reducera koldioxidutsläppen. ’Eftersom vi är ett bolag med hållbarhet och transparens som grund till hela affärsidén känns det extra bra att SAS ligger i framkant och kommer reducera koldioxidutsläppen ordentligt framöver’ säger Oscar Alsén, VD och medgrundare av The Smiling Group.

För mer info kontakta Linnea Söderling

070-246 14 86 linnea@smilinggroup.com

1406 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

HELLO UK!