Välj Pås(k)förpackat och naturligt i dessa äggstrema tider!Vänner, påskveckan är här och trots att Corona har sitt grepp om landet hoppas vi på besök av små påskkärringar och gubbar påväg till Blåkulla på torsdag. Håller vi avstånd i dörren och väljer godis eller snacks med papper så piggar dessa besök verkligen upp mer än vanligt i år.


Dragerade skumägg, chokladägg, marsipanägg, kycklingar, skumharar och chokladkaniner. Att påsken är godisens högtid är det få som missat. Varje år äter vi Svenskar ca 15 kilo godis per person, och påsken är en av de veckor vi äter allra mest godis. För oss som jobbar med naturliga råvaror; torkad frukt och nötter som är godare än godis är denna siffra ofattbar. Givetvis ska vi fortsätta äta godsaker men naturligt fruktsocker och korta innehållsförteckningar borde vara vår generations självklara val.


Låt oss föreslå våra Fruktbars till skärtorsdagens besökare. 100 % frukt (mango eller ananas), helt nötfria och styckförpackade. Makalöst goda och passar både små och stora vänner. Du beställer dem enkelt via till exempel Apotea.se där du kan köpa en hel låda om 20 stycken. Det kan du förresten göra av alla våra bars, köpa lådvis och bunkra!

På Apotea kan du även välja "annan leveransadress" i kassan och på så vis plocka ihop årets påskägg till vänner och familj virtuellt. Fraktfritt dessutom!


Vill du förse barnbarnen med ett påskägg till lördagen men ni har bestämt att familjen inte ska ses i påsk? Våra produkter är lätta att skicka och finns där du handla mat. De populära fruktbollarna hittar du till exempel på både Willys, Hemköp, Ica och givetvis även på webben. Lägg ett par olika påsar i ett kuvert och skicka, årets påskägg blir helt enkelt platta, men fyllda med omtanke i alla led. Gott som gör gott är Smilings melodi!


Även Torkad ananas, Cashew choklad, Torkad mango och våra andra godsaker passar givetvis fint i påsk (eller närsomhelst när andan faller på). Men vänner, i tider av smitta råder vi er verkligen till att undvika lösviktshyllorna i butikerna. Det finns oändliga alternativ i förslutna påsar, kom ihåg det!Har du förresten testat smaksensationen Mango Fusion? Torkad mango doppad i passionsfrukt och lime. En underbart fruktig kombination som måste upplevas. Vi fick ett mail här om dagen från Therese:


Hej!

Jag har under de sista åren köpt era torkade mango som varit helt fantastiska och beroendeframkallande. Trodde inte det kunde bli bättre, men ni har nu överträffat er själva med mango fusion lime/passion.


Eloge till er!


🥳💐


Tack för peppigt mail Therese! Påsen ser ut så här och du köper den bland annat på apotea, Coop, mat.se, eller Svensk hälsokost.Med detta sagt; Ta hand om varandra och njut av påskledigheten även om den inte blir som vanligt i år.


Vi lägger upp ett par påskiga recept här på bloggen i veckan som vi hoppas ska inspirera och smaka!


Glad påsk önskar Smilinggänget :)

571 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla