Sekretess policy 

Vilken typ av information samlar vi in?

Vi tar emot, samlar in och lagrar all information du anger på vår webbplats eller tillhandahåller oss på något annat sätt. Dessutom samlar vi in den Internetprotokoll (IP) -adress som används för att ansluta din dator till Internet; logga in; e-postadress; Lösenord; dator- och anslutningsinformation och köphistorik. Vi kan använda programvaruverktyg för att mäta och samla in sessionsinformation, inklusive sidans svarstider, besökslängd på vissa sidor, sidinteraktionsinformation och metoder som används för att bläddra bort från sidan. Vi samlar också in personligt identifierbar information (inklusive namn, e-post, lösenord, kommunikation); betalningsinformation (inklusive kreditkortsinformation), kommentarer, feedback, produktrecensioner, rekommendationer och personlig profil.

Hur samlar vi in den? 

När du genomför en transaktion på vår webbplats, som en del av processen, samlar vi in personlig information du ger oss, såsom ditt namn, din adress och din e-postadress. Din personliga information kommer endast att användas av de specifika skäl som anges ovan.

Varför samlar vi in den? 

Vi samlar in icke-personlig och personlig information för följande ändamål:

  1. Att tillhandahålla och driva tjänsterna

  2. För att ge våra användare löpande kundhjälp och teknisk support

  3. För att kunna kontakta våra besökare och användare med allmänna eller personaliserade servicemeddelanden och reklammeddelanden

  4. För att skapa aggregerad statistisk data och annan aggregerad och / eller härledd icke-personlig information, som vi eller våra affärspartners kan använda för att tillhandahålla och förbättra våra respektive tjänster

  5. För att följa alla tillämpliga lagar och regler

Hur lagrar, använder vi, delar och avslöjar våra besökares personliga information?

Vårt företags sida ligger på Wix.com-plattformen. Wix.com förser oss med en onlineplattform som gör att vi kan sälja våra produkter och tjänster till dig. Dina data kan lagras via Wix.coms datalagring, databaser och de allmänna Wix.com-applikationerna. De lagrar dina data på säkra servrar bakom en brandvägg.

Alla gateways för direktbetalning som erbjuds av Wix.com och används av vårt företag följer de standarder som fastställts av PCI-DSS som hanteras av PCI Security Standards Council, vilket är en gemensam insats av varumärken som Visa, MasterCard, American Express och Discover. PCI-DSS-krav säkerställer säker hantering av kreditkortsinformation av vår butik och dess tjänsteleverantörer.

Hur kan du dra tillbaka ditt samtycke? 

Om du inte vill att vi ska behandla dina uppgifter längre, kontakta oss på info[at]smilinggroup.com eller skicka post till: The Smiling Group AB 

Storgatan 33B 

114 55 Stockholm 

Uppdateringar av vår sekretess policy

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra denna integritetspolicy, så läs igenom den ofta. Ändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter att de publicerats på webbplatsen. Om vi gör väsentliga ändringar av denna policy kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats, så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om någon, vi använder och / avslöjar den.

Frågor och kontaktinfo

Om du vill: komma åt, korrigera, ändra eller ta bort all personlig information vi har om dig, uppmanas du att kontakta oss på info[at]smilinggroup.com eller skicka post till:

The Smiling Group AB 

Storgatan 33B 

114 55 Stockholm